Loading...
ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 συκωταριά
  • 1 αρνίσια εντεριά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 λεμόνια
  • 1 ποτήρι κρασί (προαιρετικά)
  • μπόλιες
  • αλάτι - πιπέρι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα εντεράκια τα γυρνάτε, τα πλένετε και τα βάζετε σε χυμό λεμονιού με αλάτι. Κόβετε την συκωταριά, τα περιχύνετε με κρασί (προαιρετικά) τα πασπαλίζετε με αλάτι, ρίγανη, πιπέρι.Παίρνετε μεταλλικές σούβλες ατομικές και περνάτε τα συκωτάκια εναλλάξ. Τα σκεπάζετε με τις μπόλιες και τα τυλίγετε με τα εντεράκια. Τα βάζετε σε ταψί πυρέξ με ελαιόλαδο και λεμόνι ψήνοντας στους 200οC για 40΄.

 

 
© Copyright 2013 - 2015 gastrotourismos.gr: Γαστρονομία , Συνταγές , Ταξίδια