Loading...
 Start Page
ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κυδώνια

  • 4 κ.σ. ζάχαρη καστανή

  • 2 κ. γ. κανέλα

  • 4 κ.σ. βούτυρο

  • 4 κ.σ. τεντούρα

  • 2 ξύλα κανέλας

  • 200 ml νερό

  • 1 κ.σ. σουσάμι

 

 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα κυδώνια και τα σκουπίζετε. Αλείφετε κάθε κυδώνι με 1 κ.σ. βούτυρο ώστε να καλύψει όλο το κυδώνι. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Τα βάζετε σε ταψάκι και προσθέτετε την τεντούρα και τι νερό. Ψήνετε για 30΄-40' μέχρι να μαλακώσουν. Σερβίρετε τα κυδώνια πασπαλισμένα με σουσάμι και κανέλλα

 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
© Copyright 2013 - 2016 gastrotourismos.gr: Γαστρονομία , Συνταγές , Ταξίδια