Loading...

Παραδοσιακά Γλυκά

ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κυδώνια

  • 4 κ.σ. ζάχαρη καστανή

  • 2 κ. γ. κανέλα

  • 4 κ.σ. μαργαρίνη

  • 4 κ.σ. τεντούρα

  • 2 ξύλα κανέλας

  • 200 ml νερό

  • 1 κ.σ. σουσάμι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τα κυδώνια και τα σκουπίζετε.

Αλείφετε κάθε κυδώνι με 1 κ.σ. μαργαρίνη ώστε να καλύψει όλο το κυδώνι.

Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και την κανέλα.

Τα βάζετε σε ταψάκι και προσθέτετε την τεντούρα και τι νερό.

Ψήνετε για 30΄-40' μέχρι να μαλακώσουν.

Σερβίρετε τα κυδώνια πασπαλισμένα με σουσάμι και κανέλλα

 
© Copyright 2013 - 2014 Γαστροτουρισμός, Γαστρονομία , Συνταγές