Loading...

Ψάρια

ΣΕΒΙΤΣΕ

ΥΛΙΚΑ 

  • 1 κούπα φιλέτο ψαριού

  • 1 κούπα χυμό λεμονιού

  • 2 κλαράκια σέλινο ψιλοκ.

  • 1 κ.γλ. τριμ. τζίτζερ

  • 1 σκ. σκόρδο λιωμένο

  • ½ φύλ. ψιλοκ. κόλιανδρο

  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

  • μπούκοβο καυτέρο

  • αλάτι

  • μαρούλι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Το ψάρι δεν μαγειρεύεται σε κάποια εστία φωτιάς, αλλά «ψήνετε» στα υγρά της μαρινάδας του.Πλένετε καλά το ψάρι και το κόβετε σε μικρούς κύβους ή λεπτές φέτες.Το βάζετε σε γυάλινο μπολ με το χυμό λεμόνι,αλατοπίπερο, σκόρδο, τζίτζερ, κόλιανδρο, σέλινο καιμπούκοβο .Το αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες.

 

ΣΗΜ.: Μπορείτε να το σερβίρετε μόνο του ή να το χρησιμοποιήσετε σε πράσινες σαλάτες. Σερβίρετε πάνω σε μαρούλι αφού το ανακατέψετε με κρεμμύδια μπορείτε να το συνοδεύετε με καλαμπόκι και γλυκοπατάτες βρασμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια.

 
© Copyright 2013 - 2015 Γαστροτουρισμός, Γαστρονομία , Συνταγές