Loading...
 Start Page

Μενού

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. παντζάρια
  • 10 καρύδια
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκ.
  • 4 κ.σ. αγελαδινό γιαούρτι 
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • αλάτι - πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε τα παντζάρια, τα αφήνετε να κρυώσουν, αφαιρείτε τη φλούδα τους και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε σ' ένα μπολ τα παντζάρια, το σκόρδο, το γιαούρτι, το ξίδι και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύετε καλά. Γαρνίρετε με καρύδια.

 

 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
© Copyright 2013 - 2016 gastrotourismos.gr: Γαστρονομία , Συνταγές , Ταξίδια