Loading...

Σαλάτες

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. παντζάρια
  • 10 καρύδια
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκ.
  • 4 κ.σ. αγελαδινό γιαούρτι 
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • αλάτι - πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε τα παντζάρια, τα αφήνετε να κρυώσουν, αφαιρείτε τη φλούδα τους και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε σ' ένα μπολ τα παντζάρια, το σκόρδο, το γιαούρτι, το ξίδι και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύετε καλά. Γαρνίρετε με καρύδια.

 

 
© Copyright 2013 - 2014 Γαστροτουρισμός, Γαστρονομία , Συνταγές